TERMENI SI CONDITII

DELIVERYMAN este un magazin online cu servicii specializate de livrare si aprovizionare cu produse alimentare si nealimentare, bunuri de larg consum, produse pentru protocol, produse de curatenie, consumabile, articole de unica folosinta etc. Prin sistemul de casa de comenzi online va asiguram si va facilitam procesul de achizitie intr-un timp cat mai scurt. Platforma online deliveryman.ro este proprietatea si este administrata de MAN DISTRIBUTION SRL.

Utilizarea site-ului ca vizitator, inregistrarea ca utilizator-client si achizitionarea produselor din gama oferita pe site, presupun implicit acceptarea tacita si fara rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care reies din acestea.

Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informatiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa serveasca la achizitionarea produselor dorite.

Este interzisa utilizarea site-ului in alte scopuri decat cele mentionate mai sus si se pedepseste conform legii in vigoare.

MAN DISTRIBUTION SRL poate aduce in orice moment modificari asupra continutului site-ului deliveryman.ro, modificari de structura si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara a necesita un acord in prealabil si fara a acorda vreo notificare catre utilizatori sau catre terte persoane. De asemeni, MAN DISTRIBUTION SRL poate limita accesul la anumite parti din site, la anumite facilitati/frame-uri din site, poate aduce limitari de acces anumitor IP-uri fara notificari si fara vreo raspundere.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului (poze, produse, texte, logo-uri, bannere si alte date), generic numite "Continut", sunt proprietatea MAN DISTRIBUTION SRL si al furnizorilor sai, si este protejat de Legea nr.8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr.84/1998 privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr.129/1992, republicata, privind desenele si modelele industriale. Daca sesizati pe acest site probleme sau incalcari ale dreptului de proprietate intelectuala, va rugam sa ne informati pe adresa office@deliveryman.ro.

Accesul liber la site si la continutul site-ului si utilizarea lor sunt permise doar pentru uz personal, fara scop direct ori indirect comercial. Copierea, stocarea, modificarea ori transferarea cu orice titlu, in parte ori intreg a site-ului si/sau a continului nu sunt permise fara acordul in scris si explicit al MAN DISTRIBUTION SRL si sunt sanctionate potrivit legislatiei in vigoare.

Crearea de legaturi cu site-ul deliveryman.ro ale altor site-uri sau invers este permisa cu un acord in scris. MAN DISTRIBUTION SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (link-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. MAN DISTRIBUTION SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabil in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele, sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

PRODUSE SI POLITICA DE PRETURI

Produsele comercializate prin intermediul site-ului deliveryman.ro sunt proprietatea MAN DISTRIBUTION SRL. Produsele sunt noi, in ambalaje originale, in termen de valabilitate, sunt depozitate in conditii optime si sunt disponibile in limita stocului DELIVERYMAN sau al partenerilor si furnizorilor sai. DELIVERYMAN depune eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site privind oferta de produse si disponibilitatea acestora in stoc, prin urmare, isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda daca produsul vizat nu se mai afla in oferta curenta pe site.

Preturile prezentate pe site in lista de produse au preturile de lista si nu includ taxele de livrare. Costurile cu livrarea sunt prezentate in sectiunea "Livrare si plata". Costurile totale ale comenzii vor fi afisate in sectiunea "Cosul de cumparaturi" si includ pretul total al produselor si dupa caz, costul cu transportul si alte costuri aferente.

MAN DISTRIBUTION SRL prin intermediul platformei deliveryman.ro se angajeaza sa afiseze corect preturile si informatiile cu privire la caracteristicile si disponibilitatea produselor. Totusi, in cazuri foarte rare, mai pot aparea erori tehnice de sistem in afisarea sau calcularea preturilor. Daca constatati astfel de erori va rugam sa ne contactati in vederea remedierii problemei.

Imaginile publicate pe site pe paginile produselor sunt cu titlu de prezentare, prin urmare produsele fizice livrate pot avea modificari precum ambalaj schimbat, gramaj sau ingrediente modificate etc. DELIVERYMAN nu isi asuma responsabilitatea pentru caracteristicile si specificatiile produselor de pe site, acestea fiind responsabilitatea reprezentantilor marcilor, producatorilor sau a importatorilor si distribuitorilor oficiali desemnati de marci. DELIVERYMAN va lua act de fiecare modificare si va actualiza descrierile produselor fara nici o notificare catre client in prealabil.

PROGRAMUL DE LUCRU

Plasarea comenzilor se poate face non-stop pe site. Serviciul de preluare comenzi prin email si/sau telefon este disponibil doar pentru clientii cu contract de colaborare sau pentru situatii exceptionale, precum lipsa accesului la internet, persoane in varsta sau cu deficiente fizice, probleme tehnice pe site. Comanda primita se va livra in termen de 24-48 de ore in Bucuresti si judetul Ilfov si 48-72 de ore in restul tarii. Livrarile se fac de Luni pana Vineri in intervalul orar 07:00-15:00. 

DESPRE COMANDA SI PLATA

DELIVERYMAN nu impune o comanda minima. Transportul este gratuit pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si judetul Ilfov cu o valoarea mai mare de 200 lei. Daca valoarea comenzii este mai mica de 200 lei se percepe o taxa de livrare in valoare de 18 lei. In tara se livreaza prin firme de curierat iar costul transportului este calculat in mod automat de site, in functie de greutatea si volumul produselor comandate. Pentru Bucuresti si judetul Ilfov sunt disponibile ca metode de plata : ramburs la livrare, plata cu cardul pe site si plata prin ordin de plata. Livrarile sunt insotite intotdeauna de factura fiscala, chitanta, declaratie de conformitate, aviz de insotire a marfii (dupa caz).

PROTOCOL PENTRU FIRME SI COMPANII

DELIVERYMAN este un serviciu specializat in aprovizionarea firmelor si companiilor cu produse pentru protocolul alimentar, produse si consumabile pentru menaj si curatenie, consumabile birou si consumabile hartie, ingloband o gama larga de produse intr-un singur furnizor cu un serviciu dedicat de livrare. Se ofera consultanta si agent de vanzari special alocat pentru fiecare firma in parte, acolo unde este necesar. Procesul de achizitie devine mai simplu, mai rapid si mai bine optimizat cu un singur furnizor pentru compania ta. Pentru mai multe detalii vezi pagina Parteneriate Corporate.

SPECIFICATII LEGALE

MAN DISTRIBUTION SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr.7262/2016. Site-ul este securizat cu certificat SSL pentru protectia datelor cu caracter personal si plata cu cardul online pe site se face prin aplicatia oficiala a Bancii Transilvania. DELIVERYMAN este in conformitate legislatia europeana pentru protectia datelor personale GDPR. DELIVERYMAN respecta si se conformeaza legii privind prelucrarea datelor cu carater personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, prin care sunt reglementate asigurarea securitatii retelelor si serviciilor de comunicatii electronice, confidentialitatea comunicarilor, conservarea datelor de trafic si de localizare, facturarea detaliata, pastrarea anonimatului utilizatorului apelat, baza de date a abonatilor, precum si comunicarile nesolicitate. De asemenea, confidentialitatea comunicarilor transmise prin intermediul retelelor publice de comunicatii electronice destinate publicului, precum si confidentialitatea datelor de trafic aferente sunt garantate si protejate.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

DELIVERYMAN detine stocuri de marfa proprii, precum si la parteneri si furnizori. Datorita faptului ca se preiau comenzi si pe email sau din anumite erori de ordin tehnic, stocurile produselor online pot diferi de cele fizice, DELIVERYMAN depune eforturi permanente pentru a mentine acuratetea si disponibilitatea produselor de pe site.

VERIFICAREA ANTI-FRAUDA

Magazinul online DELIVERYMAN este inregistrat legal in Romania si functioneaza sub administrarea MAN DISTRIBUTION SRL. In consecinta, legile in vigoare din Romania guverneaza responsabilitatile, termenii si conditiile, fara sa aiba efecte la nivel de principiu sau conflict legal. Ne rezervam dreptul de a opera modificari asupra acestor responsabilitati, termeni si si conditii, in orice moment, fara sa anuntam. De asemeni, ne rezervam dreptul legal de a ne selecta clientela.

RENUNTARE

Fara a limita in vreun fel mentiunile anterioare, deliveryman.ro poate sa includa pagini de reclama si link-uri catre alte site-uri web si sa nu aiba nici un fel de control asupra acestora si nu face nici un fel de reprezentare, de orice tip, in legatura cu continutul sau cu gradul de adecvare al continutului acestor site-uri.

DECLINAREA GARANTIILOR

DELIVERYMAN depune eforturi permanente pentru a oferi utilizatorilor informatii cat mai precise si mai exacte, insa nu este responsabil si nu garanteaza ca informatiile oferite pe site sunt lipsite de erori. Informatiile de pe paginile produselor prezentate pe site nu inlocuiesc informatiile de pe eticheta. In cazul aparitiei unor discrepante, prevaleaza informatia de pe etichetele produselor. Clientul are obligatia de a verifica produsele la primirea comenzii sa corespunda cantitativ, sa nu fie cu ambalaje deteriorate, produsele sa fie in termen de valabilitate. Pentru mai multe detalii vezi pagina "Politica de retur".