LIVRARE SI PLATA

ZONE DE LIVRARE : Comenzile se livreaza pe teritoriul Romaniei dupa cum urmeaza: Bucuresti si judetul Ilfov prin reteaua noastra proprie de distributie si in tara prin firma de curierat.

COSTURI DE LIVRARE : Gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov la comenzile mai mari de 200 lei pentru persoane fizice si firme fara contract de colaborare si taxa 18 lei pentru comenzile mai mici de 200 lei. Pentru restul tarii livrarea se face prin firma de curierat si se taxeaza volum-metric si la greutate, costul livrarii incepand cu minim 28,99 lei si creste cu 2-3 lei pe kilogram. Greutatea maxima a unei comenzi cu livrare in tara este de 100 kg. Nu trimitem colete in tara acolo unde firma de curierat nu are acoperire standard. Comenzile cu livrare in tara (exceptie Bucuresti si judetul Ilfov) se pot plati numai online cu cardul prin aplicatia ipay BT de la Banca Transilvania. 

IMPORTANT ! Pentru comenzile in Bucuresti si judetul Ilfov nu avem taxa sau limita de greutate!

CE PRODUSE LIVRAM : absolut toata gama de produse disponibile pe site, in Bucuresti si judetul Ilfov. In restul tarii nu livram produse perisabile, produse fragile si produse cu greutate mare, din motive de costuri prea ridicate pentru livrare si indisponibilitatea curierului pentru produsele perisabile (nu au masini frigorifice). Produsele ce nu se livreaza in tara au acesta mentiune pe pagina lor de produs.

BINE DE STIUT ! Optiunea de livrare cu programare nu este posibila, daca nu vei fi disponibil(a) in momentul livrarii, comanda se va intoarce la noi si va fi anulata in mod automat. Pentru mai multe detalii vezi paginile "Despre noi".

TERMEN DE LIVRARE : 24-48 de ore in Bucuresti si judetul Ilfov pentru persoane juridice. 48-72 de ore termen de livrare pentru persoane fizice si comenzile cu livrare in tara. Au prioritate in livrare firmele cu contract de colaborare.

DE RETINUT ! Livrarea comenzilor in Bucuresti si judetul Ilfov se face de Luni pana Vineri intre orele 07:00 - 15:00.

Oferta de produse si preturile aferente acestora sunt supuse modificarilor in functie de conditiile impuse de piata, producatori si furnizori. 

DOCUMENTE ANEXATE LIVRARII : factura (disponibila si in format PDF in contul clientului dupa livrarea comenzii), aviz de insotire a marfii (valabil in cazul clientilor persoane juridice cu contract de colaborare), declaratie de conformitate (numai la cerere), chitanta (dupa caz). 

Conform prevederilor din art.155 alin.8 litera c Cod Fiscal, factura in format PDF este considerata originala cu conditia sa o printati, inregistrati si arhivati in evidentele dvs. contabile. Ea nu va fi urmata de documentul similar transmis in format tiparit pe hartie.

Factura este valabila fara semnatura si stampila furnizorului, daca contine informatiile minime obligatorii stabilite prin art.155 alin.19 Cod Fiscal.


COMANDA MINIMANu impunem o comanda minima! Persoanele juridice din Bucuresti si judetul Ilfov beneficiaza de livrare gratuita in urma incheierii unui contract comercial sau pentru comenzi mai mari de 200 de lei. Persoanele fizice din Bucuresti si Ifov au livrarea gratuita numai pentru comenzi ce depasesc suma totala de 200 de lei. In tara livram prin Fan Courier si taxa de livrare este prezentata mai sus.


MODALITATI DE PLATA : Plata se poate face dupa cum urmeaza: 

1. RAMBURS la livrare. Conform legii 296/2023 operatiunile de incasari si plati in numerar sunt limitate la valoarea de 5.000 lei (TVA inclus)/persoana juridica pe zi. Plata se va face catre agentul/curierul care efectueaza livrarea, in momentul receptionarii comenzii. 

2. ORDIN DE PLATA se va efectua conform instructiunilor primite pe email dupa plasarea comenzii. Plata se va face in baza facturii proforme sau la termen conform contractului comercial.

3. PLATA CU CARDUL BANCAR prin aplicatia iPay BT a bancii Transilvania pentru garantarea sigurantei tranzactiei. Cardurile acceptate sunt cele emise de VISA si MASTERCARD. Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii!