LIVRARE SI PLATA

ZONE DE LIVRARE : Bucuresti si judetul Ilfov prin reteaua noastra proprie de distributie si in tara prin Fan Courier.

COSTURI DE LIVRARE : Gratuit pentru Bucuresti si judetul Ilfov la comenzile mai mari de 200 lei pentru persoane fizice si firme fara contract de colaborare si taxa 18 lei pentru comenzile mai mici de 200 lei. Pentru firmele ce au contract cu noi transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii. Pentru restul tarii livrarea se face prin Fan Courier si se taxeaza volum-metric sau la greutate, costul livrarii incepand cu minim 35 lei si creste cu 1,5 lei pe kilogram

IMPORTANT ! Pentru comenzile in Bucuresti si judetul Ilfov nu avem taxa de greutate !

CE PRODUSE LIVRAM : absolut toata gama de produse disponibile pe site in Bucuresti si judetul Ilfov. In restul tarii nu livram produse perisabile sau fragile din cauza faptului ca Fan Courier nu dispune de masini frigorifice si nu isi asuma responsabilitatea produselor fragile.

TERMEN DE LIVRARE : 24-48 de ore in Bucuresti si judetul Ilfov pentru produsele cu disponibilitate pe stoc. In tara 48-72 de ore termen de livrare.

Oferta de produse si preturile aferente acestora sunt supuse modificarilor in functie de conditiile impuse de piata, producatori si furnizori. 

DOCUMENTE ANEXATE LIVRARII : factura ( aceasta poate fi transmisa si/sau in format electronic ), aviz de insotire a marfii ( valabil in cazul clientilor persoane juridice cu care avem contract ), declaratie de conformitate ( numai la cerere ), chitanta ( dupa caz ). 

Livrarea comenzilor se face de Luni pana Vineri intre orele 09:00 - 18:00. Livram si in week-end numai la cerere in prealabil.


COMANDA MINIMA : Nu impunem o comanda minima ! Persoanele juridice din Bucuresti si judetul Ilfov beneficiaza de livrare gratuita in urma incheierii unui contract comercial sau pentru comenzi mai mari de 200 de lei. Persoanele fizice din Bucuresti si Ifov au livrarea gratuita numai pentru comenzi ce depasesc suma totala de 200 de lei. In tara livram prin Fan Courier si taxa de livrare este prezentata mai sus.


MODALITATI DE PLATA : Plata se poate face dupa cum urmeaza : 

1. NUMERAR pentru persoane fizice si la cerere pentru persoane juridice. Mentionam ca nu putem incasa sume mai mari de 5.000 lei in numerar pentru o singura comanda intr-o zi.

Plata se face către agentul care efectuează livrarea. Pentru comenzile cu plata in numerar cu livrarea in București sau alte localități, plata se face integral in momentul recepționarii coletului. 

2. ORDIN DE PLATA / VIRAMENT BANCAR  - disponibil doar pentru firme si companii -  se va efectua conform instructiunilor primite pe email dupa confirmarea comenzii.

IMPORTANT ! Nu avem implementat sistemul de plata cu cardul deoarece pot exista situatii in care stocurile de pe site sa nu corespunda cu stocurile fizice sau sa fie produse delistate de noi sau producator/furnizor si de asemeni pot fi produse modificate ( ambalaj schimbat, tara de productie modificata sau ingrediente schimbate ) pe care noi nu le-am modificat inca.