×

Informații legislative

Când vizitați un site web, acesta poate stoca sau prelua informații în browser-ul dvs., mai ales sub forma "cookie-urilor". Aceste informații, care ar putea fi despre dvs., despre preferințele dvs. sau despre dispozitivul dvs. (computer, tableta sau telefon), sunt utilizate în cea mai mare parte pentru a face ca site-ul să funcționeze așa cum vă așteptați. Puteți afla mai multe despre modul în care folosim cookie-urile pe acest site și pentru a împiedica setarea cookie-urilor esențiale, făcând click pe diferitele rubrici ale categoriilor de mai jos. Totuși, dacă faceți acest lucru, aceasta poate afecta experiența dvs. pe site și serviciile pe care le putem oferi.

Branza feliata Emmental Oldenburger 200 grame

Produs nou

       Branza feliata Emmental Oldenburger 200 grame

                              

Mai multe detalii

Indisponibil

15,19 lei

Adauga la lista dorintelor

Informatii

Branza feliata Emmental Oldenburger 200 grame

Branza feliata Emmental de la Oldenburger este clasicul cu gauri mari, de calitate germana, cu un continut de grasime minim 45%. Gustul sau dulce de nuci este foarte apreciat de cunoscatorii de branza, fie ca este vorba de servit pe paine sau pe un platou de branzeturi. Branza Emmental este perfecta ca si garnitura pentru salate sau preparate calde. Aceasta branza trebuie consumata la temperatura camerei pentru a-i putea simti aroma completa, prin urmare, este recomandat sa o scoateti din frigider cu putin timp inainte de a-l servi.

Cantitate neta : 200 grame.

Mod de ambalare : vidat in plastic.

A se pastra la frigider, la o temperatura controlata intre 2-4°C.

Dupa deschidere, a se consuma in maxim 3 zile.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Branza feliata Emmental Oldenburger 200 grame

Branza feliata Emmental Oldenburger 200 grame

       Branza feliata Emmental Oldenburger 200 grame

                              

30 alte produse in aceeasi categorie:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: